comext3

Your Global Business Partner

IMPORT & EXPORT CHINA

slide1_color

COMEXT

IMPORT

slide2_color

COMEXT

EXPORT

slide4_color

COMEXT

ENGINY

SERVEIS QUE OFERIM
A COMEXT VOLTREGÀ:

COMEXT IMPORT

COMEXT ENGINY

COMEXT EXPORT

COMEXT VOLTREGÀ, S.L és una empresa de comerç internacional especialitzada en el mercat d’Àsia i, especial, el de la Xina.

COMEXT IMPORT

COMEXT IMPORT és un servei per a les empreses interessades en la compra de productes a la Xina. El procés comença amb una primera reunió que ens permet definir detalladament les característiques del producte que s’està buscant. Amb aquestes dades, el nostre personal xinès negocia amb diferents proveïdors de confiança per oferir al client les opcions que més s’adeqüen a les característiques, el pressupost i el termini d’entrega de cada projecte.

1oferta
PROCÉS D’OFERTA
2homologacion
HOMOLOGACIÓ
3gestion
GESTIÓ DE COMPRA
logistica
LOGÍSTICA

COMEXT assumeix la compra dels productes

i fa la venda directament als seus clients.

Vols més informació?

COMEXT ENGINY

Aquest servei neix per oferir millores o modificacions dels productes que són necessàries a algunes empreses . A nivell d’importació, moltes vegades cal fer certes modificacions o propostes de millora de disseny, i és on el nostre personal de Comext Enginy ajuda a desenvolupar el producte. Treballem conjuntament amb el client i el proveïdor per dissenyar, desenvolupar i definir el procés productiu.

COMEXT EXPORT

El mercat està canviant i la Xina ja no només produeix, sinó que exportar a aquest país s’ha convertit en una de les oportunitats comercials més grans per a productors mundials. La Xina és un mercat on la demanda de productes i serveis de països externs va en augment.

Existeixen grans oportunitats per a les empreses que creguin que el seu producte o projecte té un gran potencial i vulguin apostar per el mercat xinès.